Aangenaam

Aankoopmakelaar Den Haag

Ben je op zoek naar een leuk appartement, een groot familiehuis of heb je zelf wat op het oog, maar wil je daarbij advies hebben van iemand met verstand van ‘Haagse stenen’ die je op een eerlijke en heldere manier kan adviseren? Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar die zegt dat een prijs niet reëel is of vertelt als een noodzakelijke verbouwing meer zal kosten dan verwacht? Ik begeleid huizenzoekers in het vinden en aankopen van een appartement of een huis en dat doe ik met een bepaalde filosofie. Een filosofie op basis van een duidelijke, transparante en vooral no-nonsens manier.

Geen duur kantoor, geen snelle auto en geen exclusief Italiaans maatpak. Wat ik wel heb is kennis van Den Haag en van stenen en een gezonde portie Haagse nuchterheid. Ik werk met een frisse visie en met veel passie voor ‘stenen’ en doe dit op een open en heldere manier, wars van routine en dikdoenerij. Gewoon goed bereikbaar, ik bel terug en neemt direct actie wanneer de situatie daarom vraagt.

Meepraterij daar doe ik niet aan en ik schroom niet een huis af te raden als bijvoorbeeld de prijs veel te hoog is, bouwkundige problemen verwacht worden of als er betere alternatieven te vinden zijn. Belangrijk voor mij is dat jij uiteindelijk tevreden bent met jouw huis want dan heb ik mijn goed werk gedaan.